Kano, Kajak & Rafting in Limburg

Beleef iets unieks, een kano of kajak tour over de grensmaas met aansluitend een fietstocht door het rivierenlandschap van het Maasland.

Een ontspannen en avontuurlijke kano- of rafttocht met stroomversnellingen op de grensmaas. De tocht is geschikt voor jong en oud en of je nu met z'n tweeën bent of met een grote groep je maakt samen een unieke tocht op eigen tempo.

Kanoen over de Grensmaas en Fietsend terug door het Maasland

Als je via Kano Maastricht je kanotocht boekt dan krijg je een op zowel de heenweg per kano als op de terugweg per fiets (eventueel ook lopend of per taxi) een prachtige omgeving te zien. Je ziet het mooie Limburgse rivierenlandschap, langs het water en op de terugweg kom je door pittoreske dorpjes, fiets je over dijkpaden en kom je langs de Terpkerk van Urmond en de bomencirkel van Meers ( “stonehenge “ aan de Maas).

Kanovaren in Limburg

Afhankelijk van het aantal kilometers dat u wilt varen kiest u uw startpunt. Bijvoorbeeld vanaf het gezellige terras van “Café de Witte Borstel” te Meers (10 km) of vanuit “Café Maasvallei” Neerharen (14 km). Dagtochten zijn mogelijk vanuit Maastricht (21 km).

Kano's, Rafts en Fietsen

We gebruiken Kano’s van de meeste bekende merken zoals Old-Town en Rotomod. Onze Raften zijn van Spreu en de fietsen voor de terugtocht zijn van Cortina. Uiteraard beschikken wij over alle noodzakelijke vergunningen en verzekeringen. Extra pluspunt, de zwemvesten en waterdichte containers zijn gratis.

Instructies voor het Kanovaren

Voordat u gaat varen volgt er eerst een uitgebreide instructie. Na het uitdelen van de zwemvesten, wordt u in de boten geholpen. U vaart door een natuurgebied waar alleen kano’s toegelaten zijn. De maas is hier de grens tussen Nederland en België. Aan het einde van de tocht gaat u aan de Belgische kant aan wal. Hier zijn diverse tavernes met terras. De terugtocht naar het startpunt gebeurt per fiets, te voet of per taxibus en voert u door een prachtig natuurgebied. Eigen vervoer (touringcar) of het terug vervoer van de chauffeurs is ook mogelijk.

Bij start- en eindpunt zijn gezellige terrassen waar u iets kunt eten of drinken.

Kanotocht Route

De prachtige route gaat van het plaatsje Meers naar het plaatsje Berg aan de Maas. Deze kano tocht strekt zich uit over een lengte van 10 kilometer door het mooie landschap van de Limburgse Grensmaas.

Meers – Berg aan de Maas (10 km) Kano of Rafttocht

Vertrekpunt: naast Cafe “de Witte Borstel”, Koevaart 15
6181 PL Meers (Stein) Limburg
Terug per fiets, wandelen, of taxi.
Bekijk startpunt op kaart >

Uitgebreidere routes kunnen we op maat voor u uitzetten.

PRIJZEN

Kano € 17,50 p.p
Kayak € 19,50 p.p
Raft (max. 8 personen) € 110,00
Fiets € 7,50 p.p
Taxibus € 6,00 p.p.

Terugvervoer chauffeurs in overleg
Aanrader is onze kano-raft fietstocht van 10 km over het mooiste stuk van de Grensmaas met stroomversnellingen vanuit Meers.

  • U kunt van april tot oktober dagelijks bij ons terecht. 
  • Vertrektijden iedere dag vanaf 12.00u, maar reserveren is noodzakelijk.
  • Wij hebben speciale acties voor groepen vanaf 12 personen.


Arrangementen voor o.a.: bedrijfsuitstapjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten,teambuilding, school sportdagen, etc. 
Deze speciale arrangementen kunnen uitgebreid worden met 
ontbijt, lunch, barbeque, of themabuffetten
.
In overleg met u, zorgen wij voor een speciaal op maat gemaakt programma om uw dag tot een geweldig succes te maken.

Bel ons geheel vrijblijvend en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

RWSKano.pdf (297.03 KB)

Reserveer nu jouw kano, rafting of fietstocht! Of bel ons 06-15052903