RESERVEREN

Reserveer zelf online

Heb je een vraag óf loop je ergens tegenaan tijdens de reservering, neem dan gerust contact op met ons op.

wat zijn de vertrektijden?

11:00

Start de Fietstocht of taxirit naar het beginpunt van de kanotocht. Verzamelplaats: Parkeerplaats achter Cafe “de Witte Borstel”, Koevaart 15 Meers (Elsloo). Hier kun je ook je auto parkeren. Dit is tevens later die dag het eindpunt van de kanotocht.

13:00

Dit is de standaard vertrektijd van de Kanotocht vanuit het Maastrichtse dorp Itteren.

Parkeren doe je op het terrein op de hoek van de Pasestraat/Op de Meer (Itteren/Maastricht) S.V.P. niet parkeren in de aanliggende straten! Vanaf hier is het 2 min lopen naar de opstapplek.

In de straat ‘Op de Meer’ ga je de tweede links de dijk omhoog Let op! Hier mag je niet parkeren!

Ben je gestart met kanoën?

Ben je gestart met kanoën en heb je gekozen voor de Kano & Fiets combi, dan staan de fietsen klaar aan het eindpunt van de kanotocht op de parkeerplaats achter Café “de Witte Borstel”. Ook is dit de plek waar de taxi je ophaalt om weer terug naar het startpunt in Itteren gebracht te worden.

Let op! De taxi is soms net vertrokken en kan het dus zijn dat je even moet wachten. Ook vertrekt de taxi pas als er voldoende personen zijn ingestapt.

Vertrek je liever op een ander tijdstip?

Hierboven zie je onze standaard vertrektijden. In overleg zijn er zeker varianten mogelijk. Bel ,mail of WhatsApp ons voor de mogelijkheden!