Groepen en Bedrijfsuitjes

Bij Kano Maastricht kun je ook terecht als groep. Onze tochten zijn ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Wij hebben namelijk speciale acties voor groepen vanaf 12 personen.

Kano & Rafting Maastricht heeft zijn basis naast Cafe ”Witte Borstel”, Koevaart 15, Meers, Elsloo. Vanuit hier organiseren we onze Kano / Raft-Fiets tochten, voor 2 tot 100 personen.

Voor groepen werken wij op maat, zodat samen met onze partners de dag naadloos ingevuld kan worden met ontbijt, lunch, BBQ en buffetten of externe activiteiten. Zo maak je een dag Kanovaren of raften helemaal compleet!

We gebruiken de meest optimale Kano’s (old-town, rotomod) Raften (spreu) en Fietsen (cortina), en beschikken over alle noodzakelijke vergunningen en verzekeringen. Gebruik van zwemvesten en waterdichte containers zijn bij ons helemaal gratis!

De dagtochten zijn ook ideaal met als startpunt station Maastricht, makkelijk aankomen met het openbaar vervoer en vanaf daar wordt je naar het startpunt van de kano tocht of raft tocht begeleid.

Route

De kanotocht start vanuit het dorp Itteren of het dorp Borgharen. Je eindigt in het dorpje Meers.

Kanotocht – Itteren/Borgharen naar Meers (NL)  +/- 12 km
Fietstocht - Meers naar Borgharen/Itteren  +/- 10 km

Start per fiets

Vertrekpunt: Parkeerplaats achter Cafe “de Witte Borstel”, Koevaart 15
6181 PL Meers (Stein) Nederland

Start per Kano

Vertrekpunt Itteren: Holdreef (Eerste links de dijk omhoog) Let op! Hier kun je niet parkeren! Parkeer opties ontvang je na reservering.

Vertrekpunt Borgharen: Sluisdijk kruising Schutkolkweg

Andere of uitgebreidere routes kunnen we in overleg op maat voor je uitzetten.

 

Grensmaas-Experience

Het gaat een bijzondere middag worden! Ik stuur mijn boot door de eerste stroomversnelling. De punt gaat naar beneden, Schuimend water spat op Dit is ruig! Toch is het nog maar enkele minuten geleden dat ik mijn zwemvest aantrok, de waterdichte ton vulde en naar de instructie luisterde. Voor mij ligt de “Wilde Maas”, waar alleen Kano’s en Raften kunnen varen. Motorboten zijn hier Taboe. Ik zoek mijn weg in deze bijzondere omgeving langs geulen, over meertjes, door stroomversnellingen. Ik waan mij in Midden Frankrijk. Helemaal op eigen Tempo, vliegensvlug of lekker rustig. De Fiets Waarop ik mijn tocht vervolg is gereserveerd en wacht op mij. Tijd genoeg om een duik te nemen, te picknicken of een terras te pakken. Geen zin om te fietsen? Er rijdt ook een bus. Bij het wisselpunt kun je de kortere route terug Fietsen, via de uiterwaarden Langs leuke dorpjes of de iets langere “Wilde” route door het leefgebied Van de vrij levende koeien en paarden. Na 3 of 4 uur, terug bij de auto nagenietend op het terras bedenk ik, dat Ik al die tijd, Echt gewoon in Limburg was.

 

DE PRIJZEN

Voor groepen vanaf 12 personen hebben wij speciale prijzen, informeer hiernaar bij het aanvragen.

Kano € 17,50 p.p
Kayak € 17,50 p.p
Raft (max. 8 personen) € 110,00
Fiets € 7,50 p.p
Taxibus € 7,50 p.p.

 

U kunt van april tot oktober dagelijks bij ons terecht. Reserveren is noodzakelijk.

Arrangementen voor o.a.: bedrijfsuitstapjes, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten,teambuilding, school sportdagen, etc. 
Deze speciale arrangementen kunnen uitgebreid worden met 
ontbijt, lunch, barbeque, of themabuffetten
.
In overleg met u, zorgen wij voor een speciaal op maat gemaakt programma om uw dag tot een geweldig succes te maken.

Bel ons geheel vrijblijvend en laat u informeren over de mogelijkheden.

RWSKano_0.pdf (297.03 KB)

Reserveer nu jouw kano, rafting of fietstocht! Of bel ons 06-15052903