RESERVEREN

Reserveer zelf online

Wil je vandaag nog komen kanoën? Bel dan voor de mogelijkheden. +31 6 4516 2121

Start 11:00 u 
Kies je voor de ochtendtocht, dan start je in het dorpje Meers (Elsloo) met de fietsroute of de taxirit naar het beginpunt van de kanotocht. Ook kun je ervoor kiezen om voor eigen vervoer te zorgen, door bijvoorbeeld al op voorhand een auto of fiets op dit punt te zetten om hiermee later die dag weer terug te keren naar het startpunt van de kanotocht.

Verzamelplaats: Parkeerplaats achter Café “de Witte Borstel”, Koevaart 15 Meers (Elsloo). Dit is later die dag ook het eindpunt van de kanotocht.

Fietstocht
Jullie krijgen van ons een kaartje met duidelijk instructies voor de fietsroute en een Gazelle MPB single speed met terugtraprem. Het is een ontspannen fietstocht van ongeveer een uurtje.

Rond 12:00u kunnen jullie al aan de kanotocht beginnen. Ook kun je ervoor kiezen om onderweg even te pauzeren of gezellig iets te drinken op een terrasje. Als jullie voor 13:00u maar bij het startpunt van de kanotocht zijn.

Aan het startpunt krijgen jullie boten, peddels, zwemvesten en duidelijke instructies. Er zijn waterdichte zakken bij ons te koop in verschillende maten. Jullie kunnen natuurlijk ook voor een eigen waterdichte zak of tonnetje zorgen.

Taxirit
De taxirit vertrekt vanaf hetzelfde punt als de fietstocht; Parkeerplaats achter Café “de Witte Borstel”, Koevaart 15 Meers (Elsloo)

Jullie worden door iemand van Kano Maastricht met een busje of personenauto naar het startpunt van de kanotocht gebracht. In drukke periodes is dit een extern taxibedrijf.

Na een ritje van een kleine 20 minuten komen jullie aan bij het startpunt van de kanotocht in het Maastrichtse dorp Itteren. Hier krijgen jullie boten, peddels, zwemvesten en duidelijke instructies. Er zijn waterdichte zakken bij ons te koop in verschillende maten. Jullie kunnen natuurlijk ook voor een eigen waterdichte zak of tonnetje zorgen.

Soms heeft de instructeur nog even wat tijd nodig om de boten, zwemvesten, peddels etc. voor jullie klaar te leggen, maar in No-time kunnen jullie aan het avontuur beginnen.

Het wordt ontzettend gewaardeerd als jullie de kano’s in tweetallen naar het water tillen. Lukt dit niet, vraag dan gerust om hulp. Eenmaal ingestapt voelen jullie al na een paar keer peddelen de rust van de Maasvallei.

Start 13:00 u
Kies je voor de middagtocht, dan start je met de kanotocht vanuit het Maastrichtse dorp Itteren. Parkeren doe je op ons terrein op de hoek van de Pasestraat/Op de Meer (Itteren/Maastricht) 

S.V.P. niet parkeren in de aanliggende straten!

Voor de opstapplaats van de kanotocht wandel je in de straat ‘Op de Meer’ de tweede links de dijk omhoog. (+-200m)

Let op! Op de dijk mag je niet parkeren!

Hier krijgen jullie boten, peddels, zwemvesten en duidelijke instructies. Er zijn waterdichte zakken bij ons te koop in verschillende maten. Jullie kunnen natuurlijk ook een eigen waterdichte zak of tonnetje meenemen.

Het wordt ontzettend gewaardeerd als jullie de kano’s in tweetallen naar het water tillen. Lukt dit niet, vraag dan gerust om hulp. Eenmaal ingestapt voelen jullie al na een paar slagen peddelen de rust van de Maasvallei.

Lees hieronder de mogelijkheden voor het vervoer terug.

Kano & Fiets Combi
Het eindpunt van de kanotocht is ook het startpunt van de fietstocht. Hier Jullie krijgen van ons een kaartje met duidelijk instructies voor de fietsroute en een Gazelle MPB single speed met terugtraprem. Vervolgens kunnen jullie heerlijk beginnen aan het tweede gedeelte van het avontuur.

Kano & Taxi Combi
Hebben jullie gekozen voor de Kano & Taxi Combi, dan is het eindpunt van de kanotocht ook het punt waar de taxi jullie komt ophalen. Jullie worden door iemand van Kano Maastricht met een busje of personenauto terug naar het startpunt van de kanotocht gebracht. In drukke periodes is dit een extern taxibedrijf.

We doen ons best om de ritten zo goed mogelijk te plannen, maar dit is afhankelijk van hoe de mensen terug aankomen. Soms is de taxi net vertrokken en moet er even gewacht worden. Nu is de omgeving en het terras van Café “de Witte Borstel” geen vervelende plek om even te wachten.

Eigen vervoer
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor eigen vervoer te zorgen. Als jullie met meerdere auto’s zijn gekomen, dan kun je ook op voorhand al een van de auto’s aan het eindpunt zetten om vervolgens aan het einde van de tocht de andere auto op te halen. Een enkel ritje duurt ongeveer 20 minuten.

Alle andere varianten die jullie zelf kunnen bedenken zijn natuurlijk ook prima!

Eindpunt kanotocht: Parkeerplaats achter Café “de Witte Borstel”, Koevaart 15 Meers (Elsloo).

maatwerk voor groepen

Hierboven zie je onze standaard vertrektijden. Voor groepen zijn er in overleg zeker varianten mogelijk. Bel, mail of WhatsApp ons voor de mogelijkheden!