RESERVEREN

Reserveren

Reserveren doe je via het formulier hieronder. Ook kun je reserveren via Whatsapp. Vul het WhatsApp-formulier in en houd het bericht kort en bondig.

Let op! de reservering is pas geldig na dat je van ons een bevestiging hebt ontvangen!

1. Voor & achternaam

2. E-mailadres

3. Telefoonnummer

4. Aantal personen

5. Datum

6. Vraag of bijzonderheden

RESERVEREN

wat zijn de vertrektijden?

10:00

Start de Fietstocht of taxirit naar het beginpunt van de kanotocht. Verzamelplaats: Parkeerplaats achter Cafe “de Witte Borstel”, Koevaart 15 Meers (Elsloo). Hier kun je ook je auto parkeren. Dit is tevens later die dag het eindpunt van de kanotocht.

11:00 & 12:00

Dit zijn de vertrektijden van de Kanotocht vanuit het Maastrichtse dorp Itteren.

Parkeren doe je op het terrein op de hoek van de Pasestraat/Op de Meer (Itteren/Maastricht) S.V.P. niet parkeren in de aanliggende straten! Vanaf hier is het 2 min lopen naar de opstapplek.

In de straat ‘Op de Meer’ ga je de tweede links de dijk omhoog Let op! Hier mag je niet parkeren!

11:00 - of later gestart met kanoën?

Ben je om 11:00u of later gestart met kanoën en heb je gekozen voor de Kano & Fiets combi, dan staan de fietsen klaar aan het eindpunt van de kanotocht op de parkeerplaats achter Café “de Witte Borstel”. Ook is dit de plek waar de taxi je ophaalt om weer terug naar het startpunt in Itteren gebracht te worden.

Let op! De taxi is soms net vertrokken en kan het dus zijn dat je even moet wachten. Ook vertrekt de taxi pas als er voldoende personen zijn ingestapt.

Vertrek je liever op een ander tijdstip?

Hierboven zie je onze standaard vertrektijden. In overleg zijn er zeker varianten mogelijk op de standaard vertrektijden. Bel of mail voor de mogelijkheden!