RESERVEREN

Onze unieke KANO & FIETS COMBI

Wat Kano Maastricht nog eens extra uniek maakt is onze Kano & Fiets combinatie! Want naast heerlijk varen op de Maas kun je bij ons ook kiezen om dit te combineren met een ontspannen fietstocht door de natuur en langs sfeervolle dorpjes.

Je ontdekt de Maasvallei pas écht wanneer je deze peddelend én fietsen beleefd hebt. Stroomafwaarts lekker varen in één van onze kano’s, kajak’s of rafts. Stroomopwaarts volg je een fietsroute door het maasland van een kleine 10 kilometer en maak je kennis met het karakter van dit wonderschone stukje Limburg.

Previous slide
Next slide

HOE WERKT HET?

Jullie starten óf met de fietstocht óf met de tocht per kajak, kano of raft. De volgorde is afhankelijk van de vertrektijd. Dit wordt tijdens het definitief maken van de reservering duidelijk besproken en zo veel als mogelijk afgestemd op jullie wensen.

Starten met de fietstocht

Start je met fietsen, dan ontvangen we jullie op de parkeerplaats achter Café De Witte Börstel. Hier krijgen jullie van ons een fiets en een fietsroute die jullie naar ons terrein leidt dat gelegen is op de hoek van de Pasestraat/ Op de Meer in het Maastrichtse dorp Itteren.

Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein zetten jullie de fietsen netjes neer op de aangegeven plek. Vervolgens wandelen jullie 200m naar de opstapplaats van de kanotocht.

Starten met de Kanotocht

Start je met kanoën, kajakken of raften, dan mogen jullie de auto parkeren op de aangegeven plekken op het terrein op de hoek van de Pasestraat/ Op de Meer. Vandaaruit volgen jullie de instructies en wandelen jullie een klein stukje naar de opstapplek van de kanotocht.

Al na een aantal slagen peddelen voelen jullie de rust zoals deze alleen in de Maasvallei te ervaren is. Werkelijk genieten en ontspannen voor jong en oud. Of je nu met een grote groep bent of met z’n tweeën, samen met je eigen gezelschap beleef je een unieke tocht op eigen tempo.

De kanotocht eindigt uiteindelijk in het dorpje Meers in de gemeente Stein. Daar krijgen jullie van ons fietsen en ook een fietsroute die jullie weer terugleidt naar de plek waar eerder die dag het avontuur begonnen is.

Wat voor een fiets?

Wij hebben gekozen voor de Gazelle MPB, Multi Purpose Bike. Dit is een fiets die speciaal ontworpen is voor de verhuur. Oerdegelijk met een robuust frame waar bijna niks aan kapot kan gaan. Single speed en een terugtraprem. Net zoals in The Good Old Day’s!

Het mooie aan dit 26 inch model is dat deze ontzettend ruim verstelbaar is, zodat vrijwel iedereen op deze fiets past.