RESERVEREN

Teambuilding of een avontuurlijk groepsuitje!

De Maasvallei laat jullie op een magische manier voelen waar het écht om draait… Genieten, ontspannen en verbinden met elkaar en de natuur. Even alles loslaten en elkaar op een nieuwe manier leren kennen tijdens deze ontspannen en soms spannende afvaart… Heerlijk!

Als groep beleven jullie een onvergetelijke tocht over de Grensmaas met een Kajak, Kano of Raft door dit wonderschone Limburgse natuurgebied.

Jullie gaan peddelen door een prachtig stuk ongerepte natuur. De Maas vormt hier de grens tussen Nederland en België. Hier is geen scheepvaart. Wij kanovaarders zijn te gast in dit bijzondere natuurgebied.

Vanaf het water zijn kuddes wilde paarden en Gallowayrunderen te bewonderen. Het knaagwerk van de bevers houdt de begroeiing in de vallei in toom. Oeverzwaluwen, ijsvogels, reigers en talloos veel andere vogels verrijken het gebied met hun kleuren en klanken.

Teamuitje
DHL Supply Chain
Afgelopen mei hebben wij het teamuitje voor DHL Supply Chain mogen verzorgen.
Previous
Next

onze populaire kano & fiets combi

Wat Kano Maastricht nog eens extra uniek maakt is onze Kano & Fiets combinatie! Want naast heerlijk varen op de Maas kunnen jullie bij ons ook kiezen om dit te combineren met een ontspannen fietstocht door de natuur en langs sfeervolle dorpjes.

Overige varianten

Jullie kunnen natuurlijk ook voor eigen vervoer zorgen of gebruik maken van onze taxiservice. Vaak kunnen wij ook een touringcar voor jullie verzorgen.
(Geef dit ruim op tijd aan in de reservering)

Overige varianten

Met aandacht verzorgt Kano Maastricht in samenwerking met de Brigidahove complete groepsarrangementen met een heerlijk lunchen, diner of toch liever een gezellige barbecue? Het kan allemaal!

Waan je in Frankrijk bij de 'Brigidahoeve'

Dé perfecte groepslocatie voor een hapje & een drankje!

Aan het startpunt van de Kanotocht wat tevens het eindpunt van de fietsroute is ligt in het Maastrichtse dorp Itteren de sfeervolle Brasserie en ijssalon de ‘Brigidahoeve’. De rustieke hoeve ligt op enkele meters van ons parkeerterrein.

De Brigidahoeve is de perfecte locatie om het groepsuitje te starten of af te sluiten. Onder de walnotenboom op het ruime terras waan je je werkelijk in Frankrijk. Binnen is een knus zitgedeelte waar je je onmiddellijk thuis en op je gemak voelt.

Achter een grote poort op de eeuwenoude binnenplaats is een zaal die speciaal ingericht is om grote groepen te ontvangen. Jullie kunnen hier genieten van koffie, thee en Limburgse vlaai, van een heerlijke lunch en ook kun je reserveren voor een smaakvol groepsdiner.

Previous
Next

Café De Witte Börstel

Dit gezellige bruine café met ruim terras is gelegen aan het startpunt van onze fietsroute wat tevens ook het eindpunt van de kanotocht is. Kanovaarders, fietsers en wandelaars genieten hier volop van de Limburgse gezelligheid

De slogan van dit authentieke Café is dan ook… ‘’Binnen en buiten Buitengewoongezellig’’