GELD TERUG GARANTIE, NATUURLIJK OOK BIJ SLECHT WEEr

Wij willen enkel blije en tevreden klanten, daarom hebben wij een ‘Geld terug garantie.' Mocht de tocht door onvoorziene omstandigheden of slecht weer niet door kunnen gaan, dan kijken we eerst of we de tocht kunnen verplaatsen naar een andere datum. Lukt dat niet, dan krijgen jullie natuurlijk het volledige bedrag teruggestort.

Wat houdt de Geld terug garantie precies in?

Onze ‘Geld terug garantie’ houdt in dat jullie het volledige bedrag krijgen teruggestort als jullie 48 uur voor de reserveringsdatum per mail de reservering annuleren. Houdt zelf ook de weersvoorspellingen in de gaten en besluit 48 uur voor de reserveringsdatum of jullie de tocht wel of niet door willen laten gaan.

Kano Maastricht kan de tocht ten alle tijden annuleren mocht het weer voor onveilige situaties zorgen. Bijvoorbeeld bij; onweer, hoge waterstand/sterke stroming, hevige wind en of regenval.

Wat als ik te laat ben met annuleren?

Mocht de reservering niet geannuleerd zijn voor de afgesproken 48 uur, dan zijn wij genoodzaakt om de helft van de kosten in rekening te brengen.

Het is belangrijk om met elkaar in contact te blijven als er twijfel ontstaat of de activiteit door het weer wel of niet door kan gaan. Overleggen over eventueel annuleren mag telefonisch, maar annuleren kan enkel via de mail.

Annuleren groepsarrangement

Als er een groepsarrangement gereserveerd is in combinatie met eten en of drinken etc., dan dient de annulering 7 dagen voor de reserveringsdatum te zijn doorgegeven door de huurder bij zowel Kano Maastricht als de Brigidahoeve, Café De Witte Börstel of welke andere betrokken partij dan ook.

Mocht de reservering niet binnen de afgesproken termijn van 7 dagen zijn doorgegeven, dan worden eventuele gemaakte kosten in rekening gebracht.