RESERVEREN

Kajakken over de Maas in Zuid-Limburg bij Kano Maastricht

Kajakken over de Maas is een geweldige manier om te verbinden met elkaar en te genieten van de prachtige natuur en het landschap dat dit authentiek stukje Zuid-Limburg te bieden heeft.

Heerlijk ontspannen op het water, terwijl je tegelijkertijd ook lekker actief aan het peddelen bent. Een kajak huren bij Kano Maastricht is een ideaal uitje voor gezinnen met kinderen, maar ook zeker voor groepen of bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en sportieve groepsactiviteit.

We hebben kajaks voor één persoon en dubbele kajaks voor twee personen. Deze zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren kajakkers. Daarnaast hebben we ook Kano’s en rafts. We gebruiken het woord ‘kano’ als verzamelnaam voor al onze boten.

Aan het vertrekpunt van de kajaktocht krijgen jullie duidelijke instructies over het gebruik en besturen van de kajak zodat jullie veilig kunnen gaan varen door de Maasvallei.

Kajak-arrangementen voor bedrijven en groepsuitjes

Ook voor bedrijfsuitjes is kajakken een leuke manier om de teamspirit te versterken. Samenwerking en communicatie zijn essentieel om goed te kunnen varen, waardoor kajakken perfect geschikt is voor teambuilding. Het stimuleert het team om elkaar nog beter én op een andere manier te leren kennen.

Kano Maastricht biedt arrangementen op maat voor grote groepen tot 100 personen. Zo kan er lunch, diner of een smaakvolle barbecue georganiseerd worden.

Reserveer vandaag nog jouw kajaktocht en ervaar zelf de magie van de Maasvallei!

Teamuitje
DHL Supply Chain
Afgelopen mei hebben wij het teamuitje voor DHL Supply Chain mogen verzorgen.
Previous
Next

De unieke Kajak & fiets combi van Kano Maastricht

Wat Kano Maastricht nog eens extra uniek maakt is onze Kajak & Fiets combinatie! Want naast heerlijk kajakken op de Maas kun je bij ons ook kiezen om dit te combineren met een heerlijke fietstocht langs de oevers van de Maas en langs karakteristieke dorpjes met sfeervolle cafés.

Je hebt de Maasvallei pas écht ontdekt wanneer je deze met een kajak én fiets beleefd hebt. Stroomafwaarts lekker peddelen in één van onze kajak’s, kano’s of rafts en stroomopwaarts volg je een ontspannen fietsroute door het prachtige Maasland en maak je kennis met het karakter van dit wonderschone stukje Limburg.

Previous
Next

De Kajak & fiets combi… Hoe werkt het?

Jullie starten óf met de fietstocht óf met de tocht per kajak, kano of raft. De volgorde is afhankelijk van de vertrektijd. Dit wordt tijdens het definitief maken van de reservering duidelijk besproken en zo veel als mogelijk afgestemd op jullie wensen.

Starten met de fietstocht

Start je met de fietstocht, dan ontvangen we jullie op de parkeerplaats achter Café De Witte Börstel in het dorpje Meers. Hier krijgen jullie van ons een uitgebreide fietsroute/legenda die jullie naar ons terrein leidt dat gelegen is op de hoek van de Pasestraat/ Op de Meer in het Maastrichtse dorp Itteren.

Eenmaal aangekomen op het parkeerterrein zetten jullie de fietsen netjes neer op de aangegeven plek. Vervolgens wandelen jullie linksaf het terrein af en gaan jullie na 200m de tweede links de dijk op. Hier is de opstapplaats van de kajaktocht.

Starten met de Kajaktour

Start je met kajakken, kanoën, of raften, dan mogen jullie de auto parkeren op de aangegeven plekken op het terrein op de hoek van de Pasestraat/ Op de Meer. Vandaaruit volgen jullie de instructies en wandelen jullie links het terrein af en gaan jullie na 200m de tweede links de dijk op naar de opstapplek van de kajaktocht.

Het eindpunt van de kajaktour is in het dorpje Meers in de gemeente Stein. Daar krijgen jullie van ons fietsen en ook een fietsroute die jullie weer terugleidt naar de plek waar eerder die dag het avontuur begonnen is.

Wat voor een fiets krijgen we bij de Kajaktour?

Wij hebben gekozen voor de Gazelle MPB, Multi Purpose Bike. Dit is een fiets die speciaal ontworpen is voor de verhuur. Oerdegelijk met een robuust frame waar bijna niks aan kapot kan gaan. Single speed en een terugtraprem. Net zoals in The Good Old Day’s!

Het mooie aan dit 26 inch model is dat deze ontzettend ruim verstelbaar is, zodat vrijwel iedereen op deze fiets past.

GELD TERUG GARANTIE, NATUURLIJK OOK BIJ SLECHT WEER!

Wij willen enkel blije en tevreden klanten, daarom hebben wij een ‘Geld terug garantie.' Mocht de tocht door onvoorziene omstandigheden of slecht weer niet door kunnen gaan, dan kijken we eerst of we de tocht kunnen verplaatsen naar een andere datum. Lukt dat niet, dan krijgen jullie natuurlijk het volledige bedrag teruggestort.

KAJAK & FIETS Combi

Stroomafwaarts peddelend met een kano, kajak of raft. Stroomopwaarts volg je een ontspannen fietsroute door een typisch rivierenlandschap.